Building for good

Partners

Building for Good geeft integrale adviezen over de gebouwde omgeving. Reden dat we met een reeks bijzondere partners samenwerken. Hieronder een overzicht van de organisaties.
Het is de missie van Eurorail om een bijdrage te leveren aan het vergroten van de verkeersveiligheid en het terugdringen van verkeerslawaai in Nederland. Dit doen we door het leveren en monteren van (duurzame) aanrijdbeveiliging, geleiderail en geluidschermen.
Website partner
Het Deltion College is een regionaal opleidingencentrum in de regio Zwolle voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. De organisatie telde in 2021 zo'n 20.000 leerlingen en 1.800 medewerkers.
Website partner
DuSpot is een matchingstool voor overheden en aannemers. Wij matchen vraag en aanbod van vrijkomende bouwmaterialen in verschillende fases van een project met elkaar. Dat doen we op gebruikersvriendelijke en overzichtelijke wijze.
Website partner
De Dun Agro Hemp Group (DHG) is een samenwerking van professionele bedrijven in de hennepindustrie die hun expertise combineren. Van landbouw tot primaire verwerking tot productie van eindproducten in zowel de voedingssector als de vezelsector.
Website partner
Dynovabegeleidt subsidieaanvragen en innovatieprojecten. Daarnaast begeleiden ze innovatieplannen, bijvoorbeeld bij het opstellen van businessplannen.
Website partner
Eeculair biedt een dienstverlening voor staalbouw die volledig én gegarandeerd duurzaam en circulair is
Website partner
H.S. AGRI Direct is een agrarisch transport- & loonbedrijf gevestigd in Zuidlaarderveen, Drenthe & Tripscompagnie, Groningen.
Website partner
Isolectra is de specialistop het gebied van Stekerbaar installeren in Nederland. Sinds Isolectra het Wieland GST18-systeem introduceerde in Nederland, heeft stekerbaar installeren een grote vlucht genomen.
Website partner
“Building for Good heeft ons geholpen om met onze stekerbare installaties. We bieden nu een terugnamegarantie aan onze klanten en kunnen de producten voor  hergebruik gaan aanbieden in de markt. Bedankt voor de inspiratie en het geduld.”
Casper Bontenbal
Manager Marketing Isolectra bv
“Cor van Dijken heeft ons ondersteund bij het circulaire gebouw voor uitgeverij Davo. Hij voerde alle circulariteitsberekeningen uit en begeleidde ons, onder andere in de keuze voor leveranciers, materialen en subsidieadvies. We kunnen bijvoorbeeld aanspraak maken op de subsidies rondom de MIA/Vamil, de investeringsaftrek voor het toepassen van milieuvriendelijke technieken.”
ANiek Averesch
Metron Vastgoed
In LUX038 heeft Deltion de ruimte om samen met bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Zwolle te bouwen aan praktijkgericht innovatiegedreven technisch onderwijs.
Website partner
Bij Weever Bouw gaat bouwen verder dan stenen stapelen; wij kijken vooruit naar efficiëntie, duurzaamheid en circulariteit, in het voortraject anticiperen op gebruik en kosten voor een duurzame toekomst van elk gebouw.
Website partner
NL Greenlabel is de aanjager van de natuurinclusieve leefomgeving. Onze filosofie is dat ambities op het gebied van duurzaamheid in de buitenruimte pas zin hebben, als ze concreet en meetbaar zijn.
Website partner
Peter’s Hout is niet zomaar een houthandel; maar een plek waar ambacht, service en scherpe prijzen samenkomen. Bij Peter’s Hout zijn we betrokken en nuchter, hebben we service hoog in het vaandel staan en komen we onze afspraken na.
Website partner
De Rouwmaat Groep is een breed georiënteerd bedrijf dat een reeks activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van allerhande grondstoffen, half- en eindfabricaten.
Website partner
Soprema is een internationaal familiebedrijf dat innovatieve producten maakt op het gebied van waterdichting en isolatie voor de hele gebouwschil.
Website partner
VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Met onze draagconstructies dragen we bij aan omgevingen voor wonen, zorgen, leren en werken die in de tijd steeds aan te passen zijn aan de wensen van de eindgebruiker.
Website partner
Windesheim is een brede hogeschool, werkzaam in de regio’s Almere en Zwolle, met meer dan tweehonderd kortere en langere trainingen en opleidingen van een hoog niveau. Die hoge kwaliteit geldt ook voor ons onderzoek. In de regio zijn we een gewaardeerd partner van bedrijven en instellingen.
Website partner
Zehnder is een toonaangevende wereldwijde leverancier van complete oplossingen voor een gezond binnenklimaat.
Website partner
IsoHemp maakt duurzame producten voor de bouw- en renovatiesector. Het bedrijf biedt zijn klanten oplossingen aan voor duurzame en efficiënt isolerende gebouwschillen voor alle nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Website partner
ABN AMRO is een persoonlijke bank in de digitale tijd, die met toewijding een serieuze rol speelt in de samenleving. De focus ligt op inclusiviteit, duurzaamheid, sociaal ondernemen, innovatie, dagelijkse bankzaken en meer.
Website partner
CirclMovement staat voor kennis delen, impactvolle ontmoetingen initiëren en het aanzetten tot actie bij iedereen die snapt dat het anders moet én kan.
Website partner
Vazet is goed in woningbouw voor alle generaties.Of het nu voor de koopsector of de huursector is. Vazet weet wat er leeft en wat er nodig is, nu en later.
Website partner
Sycade is koploper in de Nederlandse IT-markt op het gebied van .NET development.
Website partner
Staalbouwsysteem Skelletbestaat uit een team gemotiveerde mensen die strijden voor een duurzamere bouwindustrie.Zij werkenaan nieuwe, circulaire bouwmethodes binnen diverse toepassingsgebieden.
Website partner
Prefab Strobouw bouwt volledig circulaire en biobased woningen en panden. De prefab panelen van hout en stro uit de Groninger graanrepubliek creëren een gezond en aangenaam leefklimaat.
Website partner
LJ Solutions biedt slimme ventilatieproducten, bevestigingsmaterialen en gevelsystemen waarmee je het onderhoud tot een minimum beperkt.
Website partner
Adviesbureau COR richt zich op de circulaire economie. Het spitst zich toe op het begeleiden van bedrijven en overheden, adviseren en brengen van praktische kennis, het oplossen van knelpunten en het aan elkaar verbinden van partijen.
Website partner
Aliaxis ontwikkelt duurzame, eenvoudig te installeren en innovatieve oplossingen voor de wereldwijde uitdagingen op het gebied van water. Ze versnellen hiermee de overgang naar schone energie.
Website partner
Cladding Point is een totaalleverancier van hoogwaardige geïsoleerde sandwichpanelen voor gevels, wanden en daken. Om verder te komen moet je grenzen verleggen en de wereld een beetje beter maken, is het motto.
Website partner
Adamas voorziet professionals wereldwijd van hoogwaardige diamantgereedschappen voor boren, zagen en slijpen in (gewapend) beton, asfalt en steen.
Website partner
Akasison is dè specialist in hemelwaterafvoer. In de basis leveren zij complete hemelwaterafvoersystemen volgens een universeel principe: de stromingsleer van Bernoulli. Maar gaan daarbij een stapje verder.
Website partner
Cofac houdt zich bezig met het engineeren en produceren van aluminium composiet gevelelementen voor de meest uiteenlopende toepassingen.
Website partner
Bij Groothuis Bouwgroep staat rentmeesterschap centraal. Zij realiseren vastgoedoplossingen voor nu én voor later en dragen bij aan een duurzame leefomgeving
Website partner
Bij Stadsmijn Achterhoek wordt de gebouwde omgeving, dorpen en steden gezien als wingebied waar grond- en delfstoffen worden opgegraven. Daarna wordt het verder verwerkt in de bouw en industrie
Website partner
Bouw•Novum realiseert circulaire en flexibele huisvesting voor huidige én toekomstige generaties - en dat met behoud van de natuur.
Website partner
Cyclin biedt niet alleen een van de beste materialen die in de markt verkrijgbaar zijn als het gaat om geluidwering en akoestiek, het wordt gemaakt van grondstoffen uit reststromen papier.
Website partner
Hoekstra en Westra biedt oplossingen voor biobased en circulaire trajecten met als speerpunten: natuurlijke bouwmaterialen, energiebesparing, modulair bouwen, demontabel bouwen en renoveren, wooncomfort, en betaalbaarheid.
Website partner
Scroll naar boven